Kaivosyhtiö Rio Tinto etsii koordinaattoria Suomeen

08.05.2021

Maailman toiseksi suurimman kaivosyhtiön omistama Rio Tinto Exploration Finland hakee parhaillaan "yhteisöjen ja sosiaalisen suorituskyvyn koordinaattoria". Työpaikkailmoituksen mukaan koordinaattorin työnkuvaan kuuluu muun muassa suhteiden luomista alueellisiin sidosryhmiin ja paikallisyhteisöihin sekä Rio Tinton CSP-toimien strategista suunnittelua, mukaan lukien vastuu sidosryhmien sitouttamisstrategiasta, viestintäsuunnitelmasta ja sen tuloksista.

Työssä luetaan eduksi korkeakoulututkinto politiikan, talous- ja yhteiskuntatieteiden tai psykologian alalta, sekä aiempi kokemus malminetsintähankkeista. Hakijalta edellytetään myös vankkoja viestintätaitoja, sekä kykyä laatia suosituksia ja raportteja johdolle sekä julkisia puhevalmiuksia esitellä tietoa "hankkeelle ja paikallisyhteisöille hyödyllisistä mahdollisuuksista".

Ilmoituksen mukaan vahvojen ja hyvien suhteiden kehittäminen paikallisyhteisöihin riippuu siitä, että annamme ajantasaista ja ymmärrettävää tietoa, hallitsemme odotuksia molemminpuolisesti, pyrimme vuoropuheluun yhteisöjen kanssa sekä kuuntelemme tarkasti meille jaettuja viestejä.

Työpaikkailmoitus on auki 9.5. asti.

Luo kotisivut ilmaiseksi!